Idioma

 

CONSULTEU EL CALENDARI D'ACTIVITATS HIVERN 2014/2015 !!!!!!!!!!

              

Guia associat: Ferran Rodríguez

 

Som un equip de professionals, membres de Guies de Meranges, amb una llarga experiència en els camps de les activitats al medi natural i de l’atenció a famílies i col·lectius. Al llarg de la nostra trajectòria hem mantingut l’objectiu d’oferir un servei de qualitat als nostres clients, sense perdre de vista el desig de conservar l’essència de la muntanya. Oferim, doncs, una atenció i un servei basats en la tradició i, alhora, en la innovació.

Seguint aquests principis, els nostres guies presenten una llarga experiència en muntanya i un elevat nivell tècnic. Són persones amb desig de treballar i gaudir de la natura, i amb un perfil que ressalta els valors humans i el tracte agradable i col·loquial amb la gent a qui oferim els nostres serveis. A més, tots ells tenen les titulacions en vigor actualment.

 

Enfoquem les nostre activitats a les necessitats de cada persona, oferint un servei d’activitats “a la carta”, en el qual vosaltres mateixos programareu, amb el nostre assessorament, les vostres activitats. A mes, pràcticament mai no barregem grups diferents, per tal de mantenir la vostra intimitat i els vostres gustos.

La major part de les activitats les realitzem en el punt on ens ubiquem, La Cerdanya, petita maragda màgica dels Pirineus, que ens ofereix una notable quantitat de possibilitats de tot tipus. Tot i això, també enfoquem un percentatge de la nostra activitat a la resta dels Pirineus i els Alps.

 

 

 

Les nostres activitats:

 

 

Itineraris de natura 

 

Sortides amb raquetes de neu

 

Esquí de muntanya

 

Ascensions a la Cerdanya i Pirineus

Alpinisme

Travesses

Escalada

Assessorament tècnic sobre itineraris

Cursos formatius de tots els nivells i en totes les disciplines

 

Us convidem, doncs, a col·laborar amb nosaltres en la participació  en activitats al medi natural, al nivell en què us sigui necessari.